Cantitatea de 28 de metri cubi de lemne de foc a fost confiscată de poliţiştii olteni de la un bărbat din judeţul Sibiu, care transporta lemnul cu o autoutilitară.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că bărbatul, din comuna Cîrţa, judeţul Sibiu, transporta lenmele cu un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorca. El a fost oprit, pe raza comunei Grădinari, pe DN 64 de poliţiştii Postului de Poliţie Strejeşti, împreună cu poliţiştii din cadrul  Serviciului Ordine Publică.

„Poliţiştii au depistat pe drumul național DN 64, raza comunei Grădinari, județul Olt, un bărbat din comuna Cîrţa, judeţul Sibiu, cu ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorca, ce era încărcată cu material lemnos, respectiv 28 metri cubi lemn de foc secţionat în bocuri, pentru a căror provenienţă conducătorul auto a prezentat avizele de însoţire a mărfii,  ambele cu valabilitatea expirată”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

El a adăugat că materialul lemnos, a cărui proveninţă nu a putut fi justificată, a fost lăsat în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Slatina.

„Împotriva conducătorului auto au fost dispune măsurile legale conform Legii numărul 171 din 2010”, a mai afirmat Grigorescu.

Articolul precedentPagubă imensă pentru un fermier din Olt. Ard aproximativ 20 tone de furaje – VIDEO
Articolul următorO bandă de hoţi din Olt a spart autoturisme din trei judeţe, într-o singură noapte. Atacau în zona restaurantelor cu nunţi