????????????????????????????????????

Suspans prelungit pentru Buliteanu şi Comănescu. Data sondajului pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Slatina a fost din nou schimbată, potrivit preşedintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Desemnarea reprezentantului liberalilor în bătălia pentru primăria reşedinţei de judeţ se va face, după europarlamentare. Voiculescu a declarat că a fost luată această decizie pentru ca „toată lumea să fie concentrată la europarlamentare”.

„Acum suntem preocupaţi de europarlamentare, vorbim după despre sondaj. Trebuie ca toată lumea să fie concentrată la europarlamentare. Nu ştiu să se facă vreun sondaj, pentru că noi suntem preocupaţi 100% de aceste alegeri, care sunt un prilej bun şi pentru cei din competiţia internă să-şi sporească notorietatea. Sondajul va fi făcut de la nivel central, după cum a fost stabilit deja”, a declarat Voiculescu.

Fostul preşedinte al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, şi fostul şef al TNL Olt, Ionuţ Comănescu, sunt cele două propuneri ale liberalilor olteni pentru Primăria Slatina.

 

Articolul precedentDarius Vâlcov, amendă după episodul „sandilău” de pe Facebook
Articolul următorSalvatorii ISU Olt s-au alăturat campaniei „Luna Plantării Arborilor”