Slătinenii care vor să închirieze un loc în parcarea etajată de le Aleea Rozelor pentru anul viitor sunt așteptați să își depună dosarele la Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public. Sunt 44 de locuri, toate ocupate în prezent. În cazul în care numărul cererilor va depăși numărul locurilor disponibile, se va organiza licitație pentru atribuirea spațiilor.

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public (DASIP) îi anunță pe slătinenii interesați să închirieze un loc în parcarea etajată să vină să își depună dosarele pentru anul viitor. Autoritățile vor să adopte o prevedere care le dă posibilitatea să rezilieze contractele celor care nu respectă regulamentul parcării. „Perioada de depunere a dosarelor pentru cei care doresc să închirieze un loc în parcarea din Aleea Rozelor este 1- 20 noiembrie. În momentul de față regulamentul este pus în transparență decizională. Am instituit câte reguli pentru cei care nu îl respectă, să le fie reziliat contractul, dacă au mai multe abateri”, a  explicat Claudiu Dascălu, directorul DASIP Slatina.

Parcarea are o capacitate de 44 de locuri destinate persoanelor fizice și juridice, la care se adaugă trei locuri pentru persoanele cu dizabilități. „În cazul în care vor fi mai multe solicitări pentru persoanele fizice și juridice va fi o licitație pentru fiecare loc în parte, iar pentru persoanele cu dizabilități criteriul va fi distanța între parcare și domiciliul solicitantului”, a mai spus Dascălu.

Taxa anuală de închiriere este de 720 de lei, în prezent. Acesta este și prețul de la care va porni licitația pentru închirierile de anul viitor, în cazul în care se vor înregistra mai mult de 44 de cereri.

Toate locurile din această parcare sunt închiriate în prezent, cererile așteptate de cei de la Administrarea Străzilor fiind pentru închirieri pe anul viitor.

Cererile vor fi însoțite de documentul de identitate al solicitantului, de copie a certificatului de înmatriculare al mașinii, o declarație că persoana respectivă nu deține garaj în Slatina, iar în cazul persoanelor cu handicap de o dovadă de încadrare într-o grupă de handicap. Solicitanții nu trebuie să aibă impozite, taxe sau datorii neplătite la bugetul local.

Articolul precedentAmenzi pentru fumat în curtea Spitalului Slatina
Articolul următorUltimele lucrări la Compartimentul de Psihiatrie de la Caracal