Cu bani din bugetul Consiliului Local, spitalul din Caracal înființează un compartiment nou, de psihiatrie. Acesta va funcționa într-o clădire  ridicată în curtea unității medicale. Investiția ar trebui finalizată până la sfârșitul anului, secția fiind dată în folosință în scurt timp.

Pacienții din zona de sud a județului, care vor avea nevoie de serviciile unui medic psihiatru, vor fi tratați la Caracal. Spitalul municipal din localitate a înființat un compartiment de psihiatrie, care va funcționa într-o clădire nouă. „Am înființat niște compartimente noi în cadrul spitalului, printr-o modificare de structură la nivelul Ministerului, prin care compartimentul de psihiatrie. Sperăm să îl dăm în curând în folosință, pentru că se lucrează de zor. Va avea opt paturi, sunt patru medici. Finalizarea a fost făcută de primărie și înseamnă aproximativ patru miliarde de lei”, a spus Daniela Buiculescu, managerul Spitalului Municipal Caracal.

Imobilul în care va funcționa noul compartiment va fi gata până la sfârșitul anului și tot până atunci ar putea fi dat în folosință. Echipamentele medicale sunt deja achiziționate și mai e nevoie doar de mobilier.

Articolul precedentLicitație pentru un loc în parcarea etajată de pe Aleea Rozelor. De la cât pornește taxa anuală
Articolul următorPestă porcină africană, confirmată în judeţul Dolj. Analizele au fost făcute în laboratorul DSVSA Olt