Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a vorbit, duminică seara, despre rezultatul alegerilor europarlamentare prezentate de exit poll-uri.

 
Oprescu a declarat că se poate vorbi despre un eşec al managementului de partid, criticând felul în care s-a făcut campania electorală.
 
„În ceea ce priveşte rezultatul la nivel naţional, în momentul de faţă, avem un exit poll care pentru Partidul Social Democrat n-arată foarte bine. Este o lecţie pe care orice om politic trebuie să o ia în considerare. După cum ştiţi, noi, la Olt, n-am fost de acord cu modul de campanie de la nivel naţional, cu inaugurări fastuoase, cu mitinguri la care au fost aduşi oamenii din localităţi, oamenii noştri, puşi pe drumuri. Noi am preferat să facem o campanie din poartă în poartă, din casă în casă, şi am încercat să stăm de vorbă cu oamenii, să le prezentăm lucrurile bune pe care le-am făcut. Din păcate, la nivel naţional, se pare că n-am fost în stare să prezentăm aceste lucruri foarte bine şi, aşa cum de-a lungul timpului organizaţia de la Olt a spus-o, se pare că avem un eşec al managementului de partid, la nivel naţional”, a declarat Oprescu.
 
Liderul social-democrat a adăugat că, la nivelul judeţului Olt, PSD va obţine cele mai multe voturi.
 
„Bineînţeles că, la nivelul judeţului Olt, ne aşteptăm la un scor mult mai bun. Pe această cale, ţin să le mulţumesc cetăţenilor care ne-au votat şi ne-au acordat încrederea în continuare, vreau să le mulţumesc tuturor militanţilor şi membrilor de partid pentru efortul pe care l-au făcut, de a merge la oameni şi a le prezenta programul nostru de guvernare”, a mai declarat Marius Oprescu.
 
Întrebat despre declaraţia lui Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea, care a cerut demisia lui Liviu Dragnea, Marius Oprescu a afirmat că astfel de solicitări trebuie făcute abia după rezultatele oficiale şi în urma unei analize.
 
„Cred că cel mai bine ar fi să aşteptăm numărătoarea voturilor şi să vorbim despre aceste lucruri atunci. Cred că pe baza unui exit poll ar fi prematur să vorbim despre ceea ce urmează să se întâmple. În baza rezultatelor oficiale, vom analiza, vom sta de vorbă şi vom cere măsuri în consecinţă”, a mai spus Oprescu.
 
Potrivit exit-poll-ului prezentat de televiziuni, PSD a obţinut 25,8% din voturi, la egalitate cu PNL, în timp ce USR-PLUS a luat 23% din sufragii. În continuare: Pro România – 5,7%, UDMR – 5,4%, PMP – 5,2%, ALDE – 4%, altele -3,3%
Articolul precedentPeste 50% dintre olteni au votat, duminică. EXIT POLL – PSD la egalitate cu PNL, iar USR-PLUS pe locul trei
Articolul următorPreşedintele PNL Olt: „Scorul PNL la aceste alegeri este mult mai mare decât cel anunţat de exitpoll-uri“