Autoturismul lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, va fi expertizat tehnic, potrivit DIICOT.

Potrivit unui comunicat de presă remis de porcurorii DIICOT, s-a dispus, prin ordonanță, expertizarea tehnică a autoturismului aparținând inculpatului Dincă Gheorghe, precum și a altor mijloace de probă ridicate cu ocazia percheziției domiciliare.

Sursa citată mai spune că, în perioada 20 august 2019 – 26 august 2019, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române, delegați în cauză, au efectuat mai multe audieri atât la sediul Poliției Municipiului Caracal, cât și la sediul DIICOT- Structura Centrală.

Totodată, la data de 23 august 2019, a fost finalizată activitatea de scanare a solului din curtea imobilului inculpatului, urmând a fi efectuată, cu un alt dispozitiv specific, activitatea de scanare a zonelor cimentate și zidite.

De astăzi, 26 august 2019, continuă percheziția domiciliară, în baza unui nou mandat emis de către Tribunalul București pentru o perioadă de 15 zile.

Articolul precedentSlatina: Adolescentă violată de iubit şi de trei prieteni ai acestuia
Articolul următorINCENDIU de proporţii în Slatina. Ard o vilă şi o altă casă din apropiere