O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Slatina după ce o adolescentă în vârstă de 17 ani i-a sesizat că a fost violată de iubitul său şi de alţi trei prieteni ai acestuia. Tinerii sunt cercetaţi în libertate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că fata le-a spus poliţiştilor că a mers la locuinţa prietenului său, un băiat în vârstă de 19 ani, tot din Slatina, unde au mai venit încă trei tineri, prieteni de-ai săi.

Ea ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale atât cu tânărul de 19 ani, cât şi cu ceilalţi trei.

„La data de 9 august, o tânără în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina a sesizat faptul că a fost victima unui viol. Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au stabilit faptul că în seara de 6 august, tânăra ar fi mers la locuința prietenului său, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitate. Ulterior, la domiciliul acestuia au mai venit trei prieteni de-ai săi, care, împreună cu prietenul fetei, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a declarat Alexandra Dicu.

Reprezentantul IPJ Olt a adăugat că cei patru tineri sunt cercetaţi în stare de libertate.

Articolul precedentUltima zi pentru votarea numelui noului parc. Ce preferințe au slătinenii
Articolul următorMaşina lui Dincă, expertizată tehnic