Din luna august, slătinenii se vor putea bucura de toate facilitățile pe care le oferă cele mai moderne restaurante ale McDonald’s. Localul din Slatina va fi unul de mari dimensiuni, cu zonă pentru organizarea de petreceri, o zonă destinată celor care vor să savureze o cafea, dar și șoferilor care vor să primească mâncarea direct la geamul mașinii.

Zeci de oameni și mai multe utilaje performante lucrează în ritm alert să dea gata restaurantul McDonald’s, care se va deschide în curând în noul parc din Slatina, pe terenul fostei unități militare. Se lucrează în paralel și la amenajările interioare, în timp ce intrările către cabina în care se va face servirea șoferilor au fost delimitate deja. În total, 70 de oameni vor lucra în restaurant, fie că vor servi clienții, fie că se vor ocupa de pregătirea petrecerilor pentru copii. „În ceea ce privește echipa, restaurantul McDonald’s din Slatina va crea în jur de 70 de noi locuri de munca, atât manageri cât și membri în echipa restaurantului – Hotess- colegele care au în grijă copiii si familiile și se asigură ca vor avea cele mai frumoase petreceri de zi de naștere, Barista – specialiștii in cafea dar și în povești despre cafea, Guest Experience Leaders – cei mai primitori și mai ospitalieri colegi, Crew Members cei care sunt cei mai buni în a pregăti și a servi clienții la cele mai înalte standarde McDonald’s”, a spus Ramona Ciocodei, Communications Manager al companiei.

O parte dintre persoanele recurate au fost deja angajate și au început programul de pregătire în alte restaurante McDonald’s pentru a ști e au de făcut la deschiderea restaurantului din Slatina. „Continuăm însă procesul de recrutare și căutam colegi care să își dorească  program flexibil, super echipă, bonusuri, traininguri și program de dezvoltare și de carieră”, a mai precizat reprezetantul McDonald’s.

Cei interesti pot aplica atat pe site-urile de recrutare cat si direct pe adresa departamenului de recrutare[email protected].

Articolul precedentArestaţi preventiv, la un an după furtul unui autoturism. Cum au fost prinşi de poliţiştii din Olt
Articolul următorSemafoarele de la Balș, puse în funcțiune cu întârziere. Polițiștii au dirijat traficul- FOTO