Toți șefii Poliției Olt au fost demiși, sâmbătă seara, la conducerea Inspectoratului fiind împuternicit un ofițer de la București.

Ministrul de interne, Nicolae Moga, a susținut o declarație de presă la sediul IPJ Olt prin care a anunțat demiterea întregii conduceri a IPJ Olt.

Astfel, comandantul Cristian Voiculescu și adjuncții Nicolae Alexe și Ionuț Sârbu au fost schimbați din funcții. Vasile Armașu, șeful Direcției Ordine Publică din cadrul IGPR a fost împuternicit la comanda IPJ Olt.

„În urma evenimentelor care au avut loc in județul Olt, a încetat împuternicirea inspectorului șef al IPJ Olt și a celor doi adjuncți. Schimbarea din funcție a șefului Poliției municipiului Caracal și a adjunctului acestuia. Am dispus măsuri urgente pentru evaluarea actului managerial la toate subunitățile din cadrul IPJ. De asemenea, împuternicesc pe domnul comisar şef de poliţie Vasile Armaşu, care este actualul director al direcţiei ordine publică din cadrul IGPR. Va fi împuternicit ca să gestioneze treburile din județul Olt”, a declarat ministrul, citat de gazetanoua.ro.

De asemenea, Moga a vorbit despre demiterea prefectului și subprefectului de Olt.

„Din dispoziţia doamnei prim ministru, şi prefectul şi subprefectul au fost eliberaţi din funcţie. Voi propune în şedinţa de guvern de miercuri, alte nume pentru înlocuirea şi a prefectului şi a subprefectului”, a spus ministrul de interne, citat de gazetanoua.ro

Publicată de Gazeta Nouă Online pe Sâmbătă, 27 iulie 2019

Articolul precedentVIDEO- Familia Alexandrei și primarul din Dobrosloveni își strigă cu ochii în lacrimi nemulțumirile
Articolul următorCod galben de vijelii, ploi torenţiale şi grindină, emis pentru judeţul Olt