Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat, sâmbătă, șantierele loturilor 1 și 2 ale Drumului Expres Pitești-Craiova, anunțul fiind făcut de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova dar și de către Lia Olguța Vasilescu.

Pe șantiere s-au aflat și reprezentanți ai județului Dolj, dar și președintele Ford România, Ian Pearson, cel care a promis că va observa periodic cum se derulează lucrările la acest drum.

Vasilescu spune, într-o postare pe Facebook, că pe primul lot al drumului, pe raza județului Dolj, lucrările sunt în stadiu bun.

„Astăzi, împreună cu Răzvan Cuc, Ion Prioteasa, Marius Oprescu, Alin Golumbeanu, Ian Pearson și constructorii am vizitat șantierele loturilor 1 și 2 ale Drumului Expres Pitești-Craiova. Dacă la lotul 2, în zona Balș, lucrările au început de doar două săptămâni și acum se forează și se betonează piloții de la km 24 și la km 30, pe lotul 1, pe raza județului Dolj, lucrările au avansat vizibil. S-a îndepărtat stratul vegetal, s-a pregătit patul de fundare, s-a stabilizat solul cu Durosol etc. Constructorii sunt mobilizați și se lucrează din plin”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina de Facebook.

Lucrările la primele două tronsoane ale drumului expres Craiova – Piteşti au fost inaugurate, formal, pe 22 mai, printr-o ceremonie la care au participat, printre alții, Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda și Răzvan Cuc.

Cele două segmente ale drumului expres Craiova-Pitești vor traversa teritoriul localităţilor Craiova – Gherceşti – Pieleşti şi Robăneşti, în total 17 kilometri și o valoare de 72 de milioane de euro.

Articolul precedentReguli noi de circulație pe strada Artileriei, din Slatina. Se aplică de luni!
Articolul următorImagini șocante. Autoturism distrus de un incendiu, pe un drum județean din Olt