Oprirea mașinilor va fi strict interzisă, pe strada Artileriei, din Slatina, între orele 8.00-18.00, de luni până vineri. Noua regula va fi aplicată chiar de săptămâna viitoare, când vor fi amplasate indicatoare rutiere în acest sens.

Autoritățile vor pune în aplicare astfel o hotărâre de consiliu local menită să fluidizeze traficul în zona respectivă. În ultima perioadă se circulă bară la bară, pe două din cele patru benzi libere. De săptămâna viitoare, regulile se vor schimba, pe stradă fiind amplasate indicatoare care vor interzice oprirea. „Noua sistematizare se va aplica de săptămâna viitoare: este vorba despre oprirea interzisă pe strada Artileriei, pe prima bandă de mers, în intervalul orar 8.00-18.00, interval în care nu se circulă cu lejeritatea pe acea stradă”, a explicat Daniel Murguleț, șef birou din cadrul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina.

Șoferii vor fi îndrumați să parcheze în cartierul Nicolae Iorga unde, în timpul zilei, sunt locuri libere. Cei care nu se vor conforma riscă amenzi de până la 435 de lei, polițiștii rutieri urmând să fie prezenți în zonă pentru ca noile reguli să fie respectate.

Articolul precedentLiceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina împlineşte 40 de ani de la înfiinţare
Articolul următorMinistrul Transporturilor, vizită pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești