Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Movileni, şi-ar fi dat seama că n-a lovit pe cine trebuia, abia după ce i-a aplicat un pumn în figură femeii care se afla la intersecţia străzilor Plevnei şi Cuza Vodă şi care semăna cu soţia sa.

Surse locale au declarat, pentru realitateadeolt.net, că bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Movileni, a confundat-o cu soţia sa, pe femeia pe care a lovit-o pe stradă, sâmbătă noaptea.

Aceleaşi surse arată că agresorul ar fi fost părăsit de soţie pentru un bărbat mult mai tânăr decât el. Mai mult, în urmă cu două trei luni, iubitul femeii a venit  în comuna Movileni cu scopul de a-şi lua iubita cu el. A ieşit un scandal mare, fiind necesară intervenţia poliţiştilor care au deschis şi un dosar de cercetare penală în acest caz.

Astfel, din acel moment, bărbatul în vârstă de 38 de ani, o tot căuta pe soţie pentru a se răzbuna pe ea, aplicându-i o corecţie fizică. Cel mai probabil, agresorul şi-a dat seama că a greşit persoana după prima lovitură aplicată femeii şi de aceea a fugit cu autoturismul, sperând că nu l-a văzut nimeni. El a fost însă depistat cu ajutorul sistemului de supraveghere video al oraşului.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost plasat sub control judiciar pe 60 de zile. Decizia a fost luată, marţi, prin ordonanţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Femeia a fost atacată pe stradă, în Slatina, sâmbătă noaptea, iar agresorul a fugit cu un autoturism.

Potrivit polițiștilor, femeia venea de la serviciu, sâmbătă seara, în jurul orei 00.00, când a fost atacată, la intersecția străzilor Plevnei cu Cuza Vodă.

Atacatorul nu i-a luat geanta sau alte bunuri, ci doar a lovit-o, potrivit polițiștilor.

Femeia a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, dar nu a fost transportată la spital.

Articolul precedentLăsat în libertate după ce a lovit o femeie pe stradă
Articolul următorReabilitarea, achitată în rate de mii de slătineni. Care sunt termenele de plată