Trei inspectori şcolari din cadrul ISJ Olt au fost înlocuiţi, începând din această toamnă, portofoliile vizate fiind Educația Timpurie, Matematica şi Managementul Resurselor Umane.

Potrivit inspectorului şcolar general al ISJ Olt, Adrian Bărbulete, începând cu luna septembrie, în locul inspectorului pentru Educația Timpurie Leontina Manea, a fost numită Nicoleta Călinescu. La cabinetul de Matematică, Florin Rişcă a fost înlocuit de Aurelian Preduţ, anterior director adjunct al Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina. Şi la Managementul Resurselor Umane, Constantin Truţă a fost înlocuIt de Iulian Niţulescu.

Tot din septembrie, au avut loc schimbări şi la nivelul conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt. Directorul Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, Dumitru Liviu Mitroi, a fost numit în funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt.

Mitroi îi ia locul Floricăi Grecu şi este numit începând cu data de 1 septembrie 2019. Tot cu această dată au fost prelungite şi mandatele inspectorului şcolar general, Adrian Bărbulete, şi inspectorului şcolar general adjunct, Mariana Gheorghe.

Anterior Liviu Mitroi a fost director al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, una dintre unităţile cu cele mai bune rezultate la examenele de sfârşit de a

 

Articolul precedentPrimăria Slatina, la finalul negocierilor pentru construcția mall-ului
Articolul următorŞoferii microbuzelor şcolare din Olt, faţă în faţă cu poliţiştii rutieri