Fabrica Pirelli din Slatina nu va începe producţia din 1 aprilie, așa cum a fost anunțat inițial, potrivit unui comunicat remis de companie.

Potrivit sursei citate, ca urmare a noilor măsuri guvernamentale, mai restrictive, introduse în lupta împotriva Covid-19, inclusiv noi limitări ale libertății de mișcare, Pirelli a prelungit suspendarea activității fabricii sale din Slatina. Compania nu precizează până când se va prelungi această situaţie.

„Producția nu va începe din 1 aprilie, așa cum a fost anunțat inițial. Compania, pentru care siguranța angajaților rămâne o prioritate, evaluează situația pentru a stabili o nouă dată de începere. În zilele următoare, va fi o activitate temporară foarte limitată în fabrică pentru realizarea ajustărilor legate de perioada mai lungă de suspendare a activității și se vor lua toate măsurile pentru a se asigura securitatea sănătății la locul de muncă”, se arată în comunicatul citat.

Pirelli continuă să monitorizeze evoluția situației de urgență Covid-19 și este pregătită în orice moment să adopte toate măsurile necesare, mai transmite sursa citată.