O parcare pe mai bine de 3.000 de metri pătraţi va fi construită de Primăria Slatina, în cartierul Progresul, în apropierea Creşei Nr. 4 de pe strada Zmeurei.

Potrivit unui proiect de hotărâre care a fost aprobat, vineri, într-o şedinţă de îndată a Consiliului Local Slatina, terenul în suprafaţă de 3.155 metri pătraţi va fi trasferat către municipalitate de la Consiliul Judeţean Olt.

Municipalitatea are termen doi ani să amenajeze în zonă o parcare pe locul unde în prezent se află o fostă spălătorie, un bazin de înot nefuncţional şi o anexă.

Terenul pe care va fi amenajată parcarea este în curtea fostului Centru de Plasament Speranţa. Două etaje ale acestei clădiri au fost preluate de Primăria Slatina de la Consiliul Judeţean Olt, aici fiind amenajată Creşa nr. 4, dată în folosinţă în anul 2014. În noua creşă sunt cinci clase, cu dormitoare, sală de mese şi toate dotările necesare pentru cei mici. 45 de copii vin zilnic la această creşă.

Articolul precedentÎncă o adolescentă dispărută în județul Olt. A fost văzută ultima dată, în zona unui supermarket din Slatina
Articolul următorPeste o mie de porci cu pestă ucişi, în judeţul Olt, de la începutul anului. Prefect: „Facem un apel către populație să înregistreze porcii pentru a putea beneficia de despăgubiri”