Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina va amenaja o parcare pe Aleea Florilor, în zona aflată între Prefectura Olt și sediul BCR. Autoritățile au identificat o suprafață de teren pe care o pot asfalta și sistematiza astfel încât să rezolve problema celor care locuiesc aici și nu au unde să își lase mașinile.

Pe Aleea Florilor, în ciuda sensurilor unice instituite de autorități, lipsa locurilor de parcare se resimte, atât în rândul locatarilor cât și al celor care trec prin zonă. La propunerea cetățenilor, autoritățile au găsit în zonă o suprafață de teren pe care să o amenajeze ca și parcare. „Acolo am gândit îndepărtarea unei suprafețe care nu ar fi avut mare utilitate și construirea în locul acesteia a unei parcări, întrucât ca și în alte cartiere traficul auto a crescut în intensitate”, a spus Daniel Murguleț, șef birou în cadrul DASIP Slatina.

Acest proiect, împreună cu alte 13 obiective de investiții din domeniul infrastructurii rutiere vor fi supuse aprobării consiliului local.

Articolul precedentOlt: cele mai multe accidente de muncă, în rândul angajaților cu experiență
Articolul următorIstorie locală. Cum a marcat familia Protopopescu destinul Slatinei