????????????????????????????????????

PNL Olt a rămas fără președinte la Organizația Persoanelor de Vârsta a Treia (OPV3), după ce Aurel Roșu s-a retras din motive de sănătate.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a negat faptul că decizia lui Roșu ar avea legătură cu plecarea sa la o altă formațiune politică.

„Domnul Roșu s-a retras din funcția de președinte al OPV3. Din partid nu pentru că dumnealui este un liberal convins și nu cred că se va regăsi în altă parte. Ne-a anunțat în ultima ședință de BPJ că se retrage pe motive de sănătate. Vom lua o decizie în următoarea ședință a biroului județean referitor a cine îi va lua locul. Este posibil să se retragă și din funcția de consilier local”, a afirmat Voiculescu.

Contactat telefonic, Aurel Roșu a declarat că a deis să se retragă din viața politică.

„Eu m-am retras din viața politică. Rămân liberal până voi muri. Încă am luat o decizie cu privire la Consiliul local, dar mi-am spus punctul de vedere atât timp cât mă retrag din viața politică”, a declarat fostul șef al OPV3 a PNL Olt.

Surse PNL Olt au declarat că locul lui Roșu în Consiliul Local Slatina ar putea fi luat de Corneliu Colpacci, fost vicepreședinte al PNL Slatina.

Articolul precedentPrimele amenzi pentru nerespectarea restricțiilor la pesta porcină africană. Animale vândute ilegal în târgul de la Osica
Articolul următorDezbatere publică sau păcăleală? Un ONG a pus oamenii pe drumuri, dar nu a mai participat la discuții