Primăria Slatina a demarat lucrările de construcţie a străzii de la fosta unitate militară ce va uni străzile Artleriei şi Tunari.

Utilajele lucrează de zor la fosta unitate militară din Slatina pentru amenajarea unui parc, dar şi pentru noua stradă. Municipalitatea va iniţia o dezbatere publică pentru atribuirea denumirilor noului parc şi noii străzi.

Investiţia pentru construcţia unui parc de peste trei hectare se ridică la aproape 15 milioane de lei. Pe lângă spaţiul verde, noul parc va avea şi două locuri de joacă, un teren de sport, o pistă de alergare de tartan şi un spaţiu comercial cu terasă. Totodată, parcul va avea şi o parcare pentru 200 de locuri.

În paralel, se lucrează şi la amenajarea restaurantului McDonald’s la fosta unitate miltiară. Potrivit reprezentanților Primăriei Slatina, societatea SC Premier Restaurants România SRL vrea să grăbească implementarea investiției din municipiul oltean.

Este vorba despre un restaurant tip McDrive care va fi construit pe o suprafață de 450 metri pătrați, la intersecția bulevardului A.I. Cuza cu strada Tunari. 3.443 de metri pătrați reprezintă suprafața concesionată de această firmă de la primărie pe o perioadă de 49 de ani.

Obiectivul de investiţii are o valoare de 7,5 milioane lei şi va crea 60 de noi locuri de muncă. Termenul de finalizare este 1 Decembrie 2019 însă autoritățile locale susțin că lucrările vor fi finalizate mult mai repede.

Articolul precedentSlătinenii, încurajați să meargă cu bicicleta și cu autobuzul. Ce planuri are primăria pentru a revoluționa transportul în oraș
Articolul următorTentativă de corupere sexuală a unui copil, în scara unui bloc din Slatina. Poliţiştii îl caută pe bărbatul suspectat