Ziua Mondială a Teatrului va fi sărbătorită mâine și la Slatina. Piesa „Cum se face 2”, care îi are ca protagoniști pe Octavian Strunilă și Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo.

Actori importanți ai scenei și ecranului românesc contemporan vin pe scena Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina la o întâlnire cu publicul doritor și iubitor de teatru de calitate, mâine de la ora 18,30.

Cum se face 2” este un spectacol care încearcă să  împlinească ce spunea Shakespeare că înseamnă teatrul, acum 400 de ani. Să fie „o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă puțină viață adevărată. O comedie de situație care își propune să vorbească mai departe despre viața în teatru și film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru și a domnului Dorin. La capul doamnei Pompoiu, un regizor și trei actori care sunt forțați de împrejurări să lucreze împreună. Umorul inteligent, satira și realismul crud fac din „Cum se Face 2” nu doar o comedie spumoasă. Pune, uneori, întrebări existențiale și marchează adânc destinele vieții de zi cu zi.

Articolul precedentSpațiul exterior al fostului Liceu de Construcții din Slatina, complet modernizat. Ce activități se vor desfășura în incintă
Articolul următorGermania caută marinari și comandant de navă printre olteni