Doi tineri din Izvoarele şi Mărunţei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au tâlhărit un alt tânăr, luându-i 300 de euro şi un telefon mobil.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că evenimentul s-a petrecut pe raza comunei Mărunţei, sâmbătă dimineaţa, când cei doi l-au bătut pe un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitate, luându-i suma de 300 euro și un telefon mobil, după care au plecat cu autoturismul într-o direcție necunoscută.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliției Rurală Coteana, au fost identificați cei doi bărbați cu vârstele de 19 și 20 de ani, primul din comuna Izvoarele și cel de-al doilea din comuna Mărunței, județul Olt, bănuiți de comiterea faptei”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Față de aceștia s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în ziua de 20 octombrie instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pe o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentPoliţiştii din Olt în alertă, după ce o tânără din Cluj ar fi fost răpită
Articolul următorO grădiniță cu program prelungit din Slatina, extinsă