O fată în vârstă de 13 ani, dintr-o comună din judeţul Cluj, care ar fi fost răpită de unchiul său, în vârstă de 27 de ani, este căutată şi de poliţiştii din Olt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, principalul suspect este Marian Cosmin Almaş, în vârsăt de 27 de ani, chiar unchiul fetei. O „Alertă răpire copil” a fost emisă de poliţişti, în acest caz.

„Poliţiştii din Olt desfăşoară activităţi specifice după ce Inspectoratul General al Poliţiei Române a emis o alertă răpire copil. Din primele date, Puica Daria Maria din comuna Vultureni, judeţul Cluj, ar fi fost răpite de Almaş Marian Cosmin. Persoanele care pot furniza informaţii sunt rugate să apeleze 112”, spune reprezentantul IPJ Olt.

După apelul părinților săi la 112, mai mulți polițiști și jandarmi au căutat-o, în cursul nopţii de duminică spre luni, în zona localităţii de domiciliu. Potrivit poliţiştilor, fata era îmbrăcată cu pantaloni de tip colanţi, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir) şi în picioare avea pantofi sport.

Articolul precedentOlt: Aproape 7.000 de candidaţi la examenul de permis, în ultimele trei luni. Nu toţi au avut noroc
Articolul următorOlt: Arestaţi preventiv pentru că au bătut un tânăr şi i-au furat 300 de euro şi un telefon mobil