Şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani, din Corabia au fost reţinuţi de poliţişti după ce au intrat într-o locuinţă, l-au bătut pe proprietar, i-au furat bani şi documente, iar ulterior au cerut o altă sumă de bani în schimbul restituirii actelor furate.

Cei şase au fost prinşi în flagrant, ei fiind surprinși în timp ce primeau o sumă de bani, în schimbul restituirii documentelor.

„Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 3 mai, aceștia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuinţe din orașul Corabia, cu această ocazie lovind un bărbat, de 33 de ani. Proprietarul locuinței a sesizat și lipsa unor bani și a unor documente, care ar fi fost sustrase din autoturismul său, ulterior fiind contactat de persoanele în cauză, care i-ar fi solicitat suma de 12.500 de lei, în vederea restituirii documentelor sustrase”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Cei șase bărbați au fost reţinuţi de polițiștii din Corabia, aceştia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare domiciliu, furt, şantaj şi lovirea sau alte violențe. În cursul acestei zile, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri corespunzătoare”, mai spune reprezentantul IPJ Olt.

 

Articolul precedentRoșii oltenești pe tarabe, la Piața Zahana. Cât costă un kilogram
Articolul următorUn şofer din Slatina a lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului. Pietonul, o femeie, era într-o avansată stare de ebrietate