Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Vâlcele, este cercetat penal după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost depistat în comuna Brebeni, la volanul unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu expirat, fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit poliţiştilor, numărul de înmatriculare provizoriu al autoturismului condus de tânărul din Vâlcele era expirat din data de 25 iunie 2019, iar şoferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

Conducătorul auto a declarat că a consumat băuturi alcoolice, dar  a refuzat testarea cu aparatul etilotest, acesta fiind condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

„Au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe,conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Articolul precedentŞoferi drogaţi, pe drumurile Oltului
Articolul următorEa este tânăra din Olt care a murit, noaptea trecută, în urma unui tragic accident rutier. Urma să se căsătorească, anul viitor