Doi tineri au fost depistaţi de poliţiştii din Slatina şi Drăgăneşti-Olt, în weekend, aflându-se la volanul unor autoturisme, sub influenţa drogurilor.

Primul caz este cel al unui tânăr în vârstă de 22 de ani, din Drăgăneşti-Olt, care a fost depistat de poliţişti, la volanul unui autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, spune că în urma testării sale cu analizatorul de droguri ,,Aquila”, rezultatul a fost pozitiv pentru substanța T1C MDMA (metilamfetamină).

„Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice. În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a declarat Grigorescu.

Şi un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost depistat drogat la volan, duminică noaptea. Cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,Aquila”, rezultatul a fost pozitiv pentru substanța THC (tetra-hydro-cannabinol).

Şi în cazul său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Articolul precedentTot mai multe comune din Olt investesc în rețele de gaze. Încă 10 localități, pe lista proiectelor eligibile
Articolul următorOlt: Băut şi fără permis, la volanul unei maşini cu numere expirate