Sportivii și antrenorii, care au obținut rezultate deosebite la Campionatele Europene și Balcanice, Sporturi Olimpice, au fost premiaţi, luni de preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.

Cel mai bun premiu, în valoare de 4000 lei, l-a obținut Adina Diaconu, alături de antrenorul Petre Arnăutu, pentru performanța locului I la campionatul European U21, Dublu Mix, Tenis.

De asemenea, performanțe extraordinare au obținut și sportivii de la Atletism, Simona Floricel și Andrei Neagoe, alături de antrenorul Bărbuți Daniel: locurile I și III la Campionatul Balcanic, fiind premiați cu 3000 de lei, respectiv 2000 lei, fiecare.

Cel mai mic premiu, 1500 lei, a fost acordat Ramonei Drăgan și antrenorilor Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, locul V la Campionatele Europene.

„Mă bucur că ne vedem, chiar și în acest context dificil, în care ne plasează pandemia.

Cu toate acestea, dvs. n-ați renunțat și v-ați pregătit la fel de intens și, iată, rezultatele se văd. Pentru sacrificiile pe care le presupune viața de sportiv, pentru performanțele extraordinare pe care le înregistrați de fiecare dată, astăzi, vă  transmitem prețuirea noastră. Vă felicităm și ne mândrim cu rezultatele dumneavoastră, care pun, an de an, Oltul pe harta premiilor internaționale la competițiile sportive. Și pentru că astăzi este 1 martie, vă transmit: O primăvară frumoasă, plină de  succes în competițiile viitoare!”, a transmis Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

La rândul său, antrenorul Petre Arnăutu şi-a exprimat speranţa că lucrurile vor reveni la normal, în cât mai scurt timp.

„A devenit o tradiție acest eveniment. Mulțumesc Consiliului Județean Olt și domnului președinte, Marius Oprescu, pentru implicarea de care dau dovadă în fiecare an. Ne bucurăm foarte mult pentru că instituția dvs., alături de Primăria Slatina, alege să premieze eforturile pe care sportivii noștri le fac zi de zi. Este foarte important pentru noi să vedem că CJ Olt este alături de noi și ne premiază. Îmi doresc să ne întâlnim, în fiecare an,  poate și în număr mai mare. Sper că totul va fi bine în viitor și vom scăpa de această pandemie! Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!”, a declarat Petre Arnăutu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentPolițiști din Olt, avansați în grad după ce au promovat concursul de trecere în corpul ofiţerilor
Articolul următorCoronavirus 1 martie: 2.096 cazuri noi şi 53 decese