Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale împlinește 18 ani de la înființare și vrea să sărbătorească acest moment prin organizarea unor vizite la beneficiarii fondurilor europene. Sunt oameni de la sat care au crezut în ideile lor de afaceri și, cu ajutorul specialiștilor agenției, au devenit antreprenori de succes.

În Olt, doi beneficiari își vor prezenta afacerile pe care le-au pornit cu ajutorul banilor europeni. Este vorba despre un service auto deschis la Slatioara cu un sprijin financiar de aproape 78.000 euro, dar și despre o livadă de meri din comuna Găneasa. Aici, un tânăr care a lucrat mai mulți ani în Italia a reușit să obțină peste 230.000 de euro prin intermediul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, iar acum livrează producția către o fabrică renumită de băuturi răcoritoare. „va avea loc un traseu de vizite de lucru în care să vedem finalitatea obținerii și implementării fondurilor europene, iar apo, seara, va fi un moment festiv, în care o să și premiem cei mai de succes beneficiari și cei mai apropiați colaboratori ai AFIR. Va fi un moment de reflecție a ceea ce am făcut bine în acești 18 ani, la ceea ce am făcut mai puțin bine și putem corecta pe viitor”, a spus Daniel Bărbulescu, directorul Centrului Regional Dolj al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Articolul precedentViceprimar din Olt, găsit incompatibil de ANI
Articolul următorTânără în vârstă de 15 ani, jefuită în plină stradă în Slatina. Autorul este un recidivist şi a fost arestat preventiv