Omul de afaceri slătinean Marin Buliteanu a fost tâlhărit, la sfârşitul săptămânii, de două persoane mascate, care l-au lovit, i-au luat mai multe sume de bani, l-au lăsat pe un câmp din apropierea comunei Slătioara, şi au plecat cu maşina acestuia.

Tâlhăria s-a petrecut, sâmbătă seara, la o cabană pe care Buliteanu o deţine, pe drumul naţional DN 65, între Slătioara şi Găneasa, zona fiind plină de vegetaţie. Omul de afaceri a fost lovit de două persoane mascate, în momentul în care a coborât din autoturism. Apoi, a fos legat la mâini şi la ochi.

Cei doi au căutat, ulterior, prin imobil cheile de la o cutie metalică folosită de Buliteanu pentru a ţine banii. Acolo au găsit aproximativ 45.000 euro şi 10.000 lei, bani pe care i-au luat.

Legat la ochi şi la mâini, Marin Buliteanu a fost băgat în propria maşină şi dus pe câmp, la aproape un kilometru distanţă de cabană, unde a fost abandonat. Hoţii au fugit cu maşina, care a fost găsită a doua zi, în judeţul Vâlcea, pe centura oraşului Drăgăşani.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru tâlhărie calificată. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că incidentul a fost anunţat de victimă abia la o oră de la producere.

„La data de 13 octombrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin 112 despre faptul că două persoane mascate ar fi pătruns într-o cabană din comuna Slătioara, unde ar fi imobilizat un bărbat în vârstă de 70 ani, din municipiul Slatina, l-ar fi agresat și i-ar fi sustras o suma de bani, după care ar fi plecat cu autoturismul acestuia. Echipa operativă s-a deplasat la fața locului, constatând că evenimentul a fost sesizat la aproximativ o oră, după producere. Mașina a a fost găsită și predată proprietarului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentPorcii din 3.000 de exploataţii din Olt, inspectaţi după confirmarea pestei porcine la limita cu judeţul Teleorman
Articolul următorSute de ferme mici din Olt, în competiție pentru fonduri europene