Numărul cazurilor confirmate de gripă a ajuns la 62, potrivit centralizării Spitalului Județean de Urgență Slatina. Secțiile de Pediatrie și Boli Infecțioase au fost luate cu asfalt, medicii reușind să fac cu greu față numărului mare de pacienți. Doi copii în vârstă de trei ani bolnavi de gripă au fost transferați către spitale din București și Craiova.

Unul dintre micuți, care mai are și alte probleme de sănătate, a ajuns ieri la spitalul din Slatina. Medicii l-au transferat astăzi la Terapie Intensivă, l-au stabilizat și au decis să îl transfere la Institutul Matei Balș din Capitală. Celălalt a ajuns astăzi la UPU Slatina, iar de acolo a fost trimis direct la Craiova.

Numărul pacienților afectați de răceli și gripă este în continuă creștere. „Avem 62 de pacienți cu gripă confirmată. Adresabilitatea este foarte mare pe secțiile de Pediatrie și Boli Infecțioase. Sunt pline, facem cu greu față numărului de pacienți”, a explicat Andrei Ștefănescu, directorul medical al SJU Slatina.

Articolul precedentPrimar din Olt, demis de prefect. Motivul are legătură cu ANI
Articolul următorCe s-a ales de casa natală a lui Nicolae Ceauşescu din Scorniceşti, la 101 ani de la naşterea dictatorului