Patru percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, miercuri, de polişiştii din Argeş, în oraşul Balş şi comuna Brebeni, la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Potrivit IPJ Argeş, acţiunea este desfăşurate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și a secțiilor de poliție rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Cei patru olteni sunt bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 august, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete. Totodată, aceștia sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor.

 

Articolul precedentCentrul Județean de Excelență își deschide porțile. Ce clase noi s-au înființat
Articolul următorElevii care câștigă bani în week-enduri