Cea de-a XIII-a ediție a Disney Cup, competiție organizată de Primăria Slatina, a avut loc astăzi, în toate școlile gimnaziale din oraș. Peste 1.300 de elevi de clasele a V-a, a VI-a și a VII-a s-au înscris la concurs și speră să meargă la Disneyland.

Copiii au avut de răspuns corect la 40 de întrebări de cultură generală, timpul de lucru fiind unul scurt, de numai 20 de minute. Subiectele au ajuns în școli cu puțin timp înainte să înceapă concursul, iar lucrările sunt corectate pe loc, în prezența concurenților. „Ne aflăm la cea de-a XIII-a ediție a Disney Cup. Sunt înscriși 1.349 de copii de clasele a V-a, a VI-a și a VII-a, de la toate școlile din oraș. În fiecare sală de clasă avem câte un reprezentant al Primăriei Slatina. Subiectele au fost făcute în colaborare cu Inspectoratul Școlar, le-am primit chiar astăzi, cu tot cu grila de corectare.

Pentru cei 36 de câștigători urmează o excursie în Franța, la Paris, la Disneyland. Patru zile se vor putea bucura și vor putea vizita tot ce e mai frumos la Paris și la Disneyland. Conform caietului de sarcini, excursia este programată la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie”, a explicat Gigi Vîlceleanu, viceprimarul Slatinei.

Articolul precedentAnunţarea candidatului PNL la Primăria Slatina, amânată din nou
Articolul următorUn oraş din Olt renunţă la sistemul de încălzire centralizată