PNL Olt derulează în această perioadă două campanii de informare, una referitoare la prevenirea cancerului la sân și cealaltă despre răspândirea și efectele virusul pestei porcine africane. Femeile liberale își propun și stabilirea unor contracte cu o clinică pentru consultații gratuite de depistare precoce a cancerului la sân.

Cancerul la sân ucide o femeie la trei ore, în România. Pornind de la această statistică sumbră, organizația de femei a PNL Olt a dat startul unei campanii de informare cu privire la prevenirea acestei maladii. „Organizația de femei a PNL Olt desfășoară o campanie de informare privind lupta împotriva cancerului la sân. În următoarea perioadă vom avea și o întâlnire a Comisiei Naționale de Sănătate la care vor participa specialiști din domeniu, o dezbatere destul de serioasă legată de această boală. Am discutat și cu o clinică medicală și vom facilita și vom pune la dispoziția doamnelor care doresc consultații să le facă într-un mod gratuit, acele consultații preliminare”, a  spus Voiculescu.

Liberalii se implică și în informarea populației în legătură cu răspândirea pestei porcine. Au realizat pliante în care le explică oamenilor cum să evite răspândirea bolii.

Articolul precedentAdrian Chesnoiu, directorul AFIR: „În viitorul apropiat se va vedea o creștere a profitului agricol prin cooperative”
Articolul următorReţineri în urma percheziţiilor la hoţii din Balş şi Brebeni