15 permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii din Balş, la sfârşitul săptămânii, 12 dintre ele fiind pentru consumul de alcool.

Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Balș au organizat și desfășurat o acțiune, în vederea reducerii riscului rutier. Acțiunea s-a desfășurat pe raza orașului Balș și a comunelor arondate.

„În urma activităților desfășurate, în urma abaterilor constatate în trafic, polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce. Dintre acestea, 12 au fost pentru conducere sub influența alcoolului, unul pentru depășirea vitezei legale admisă pe un sector de drum cu mai mult de 50 km/h și două pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare. De asemenea, polițiștii au retras patru certificate de înmatriculare,pentru nerespectarea condițiilor efectuării inspecției tehnice periodice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. 

Activitățile polițiștilor rutieri s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.