Peste 400 de kilograme de carne fără documente de proveniență au fost identificate şi confiscate de polițiști de la două magazine din Slatina.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că este vorba despre o acţiune a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Oamenii legii au aplicat şi amenzi în valoare totală de 20.000 lei.

„În urma activităților, au fost verificați doi agenți economici de profil, fiind identificată cantitatea de 420 kilograme carne de porc, care nu respectă normele sanitar-veterinare în ceea ce privește proveniența, ambalarea și depozitarea. Cantitatea de carne a fost indisponibilizată, urmând a fi predată unei unități specializate în vederea neutralizării, iar agenții economici au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală  de 20.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor HG 984/2005”, a afirmat Cristian Grigorescu.

Articolul precedentCazul copiilor din Olt evacuați din Catedrală. Profesor:„Nu s-a pus problema să dormim în catedrală” – VIDEO
Articolul următorContracte semnate pentru construirea Drumului Expres Craiova-Slatina-Piteşti