Poliţiştii olteni au retras certificatele de înmatriculare şi au reţinut plăcuţele de înmatriculare de la şapte autovehicule folosite la transport neautorizat de persoane.

Este vorba de aşa-zişii „rechini” care au intrat în vizorul poliţiştilor, după tragicele evenimente de la Caracal, unde cel puţin două adolescente ar fi fost ucise după ce au mers cu „ia-mă, nene”.

Totodată, în cadrul acestei acţiuni, oamenii legii au aplicat peste 330 de amenzi

„Au fost indisponibilizate şapte autovehicule care efectuau transport neautorizat de persoane, adică le-au fost retrase certificatele de înmatriculare si retinute plăcuțele. În cadrul actiunii au fost aplicate 337 de sanctiuni contravenționale pentru nerespectarea legislatiei privind circulatia pe drumurile publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Acţiunea poliţiştilor s-a defăşurat în toată ţara, în perioada 1 – 4 august 2019, şi a vizat depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane. În judeţul Olt, au fost vizate principalele artere de circulaţie rutieră.

Articolul precedentIncendiu în Balş. Persoane evacuate după ce un spaţiu comercial a luat foc
Articolul următorÎncă o adolescentă dispărută în județul Olt. A fost văzută ultima dată, în zona unui supermarket din Slatina