Autoritățile din Caracal vor să rezolve problema câinilor fără stăpân din oraș. Vor aloca bani în buget pentru a construi un adăpost în care să fie duse patrupedele care vor fi capturate de pe domeniul public. Investiția ar trebui să demareze chiar din acest an.

Câinii fără stăpân sunt un real pericol, iar atunci când sunt lăsați să se înmulțească fără a fi capturați, devin o mare problemă. De aceea autoritățile din Caracal au decis să investească bani din bugetul local pentru a construi un adăpost în care să fie duse patrupedele lăsate libere pe străzi. „S-a considerat la un moment dat că cheltuiala legată de câinii străzii ar fi prea mare, însă ei sunt un real pericol. De aceea sper să reușim anul acesta să facem un adăpost. Găsisem inițial o soluție cu câteva firme care să vină să ridice acești câini de pe străzi, dar el a fost contestat, de aceea singura soluție rămâne să construim acest adăpost. E adevărat că necesită anumite cheltuieli, dar acest lucru nu mai contează atâta timp cât cetățenii și copiii noștri sunt în siguranță”,a  spus Liviu Radu, primarul Caracalului.

Edilul a mai precizat că adăpostul ar urma să fie construit anul acesta.

Articolul precedentPompier aflat în trafic, intervenţie decisivă pentru victimele accidentului din Olt
Articolul următorDarius Vâlcov, de la „Slatina, dragostea mea!“ la „România, dragostea mea!“. Consilierul a editat cărţi cu „realizări“, încă de când era primar la Slatina