Municipalitatea va iniţia o dezbatere publică pentru atribuirea denumirilor noului parc de la fosta unitate militară şi a unei străzi care se va construi în zonă.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că cetăţenii sunt cei care trebuie să aleagă numele noii zone de agrement.

„Nu ne-am gândit cum se vor numi noua stradă şi parcul de la fosta unitate militară. Vom lansa o dezbatere publică şi vom lăsa cetăţenii din Slatina să decidă ce nume vor să pună”, a declarat Emil Moţ.

Lucrările la parcul de peste trei hectare care va fi amenajat de municipalitate la fosta unitate militară vor începe într-o săptămână şi jumătate, potrivit primarului Emil Moţ. Proiectul prevede şi amenajarea unei noi străzi, tot pe terenul fostului obiectiv militar, între străzile Artileriei şi Tunari. investiţia municipalităţii se ridică la aproape 15 milioane de lei.

Pe lângă spaţiul verde, noul parc va avea şi două locuri de joacă, un teren de sport, o pistă de alergare de tartan şi un spaţiu comercial cu terasă.

Totodată, parcul va avea şi o parcare pentru 200 de locuri.

Articolul precedentDupă trei ore de căutări, scafandrii l-au găsit pe bărbatul înecat în râul Olt – FOTO&VIDEO
Articolul următorAntrenor: „Pe Dănciulescu, îmi amintesc că l-am bătut. Claudiu mai merita bătut. Luţu era cuminte, dar l-au stricat fetele profesioniste din Bucureşti“