Secretarul Primăriei Perieţi, Elena Olteanu, şi încă un bărbat, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru trafic de ţigări de contrabandă, în urma celor 11 percheziţii desfăşurate, joi dimineaţa, de procurori şi poliţişti, în localitatea olteană.

11 percheziţii au fost desfăşurate, joi dimineaţa, de procurorii DIICOT şi poliţiştii SCCO Olt , în comuna Perieţi, printre persoanele vizate fiind secretarul primăriei.

La una dintre locaţiile la care poliţiştii, jandarmii şi procurorii au descins, au fost găsite cartuşe de ţigări ascunse în magazia cu cereale, potrivit unor surse.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 28.000 de țigarete și 2.500 de lei, în vederea continuării cercetărilor.

Cinci persoane au fost aduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale. Au fost reţinute două persoane, printre care chiar secretarul localităţii, Elena Olteanu. Aceste persoane urmează să fie prezentate unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată de poliţiştii poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO), cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Dosarul este coordonat de procurorii DIICOT Olt, aceştia efectuând cercetări pentru contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat.

Articolul precedentJaful maşinii de poştă din Balş, la o lună distanţă. Ce au decis judecătorii
Articolul următorSezonul ajutoarelor de încălzire: ce trebuie să știe slătinenii