Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că forul de conducere al organizaţiei judeţene l-a mandatat pe vicepremierul Paul Stănescu „pentru alegerea celei mai bune soluţii în favoarea partidului”.

Marius Oprescu a afirmat că semnalul cu privire la următoarele acţiuni ale grupului condus de Stănescu a fost dat încă de vineri. Maimult, membrii Comitetului Executiv al PSD Olt au votat pentru aceste măsuri.

„Poziţia organizaţiei Olt a fost exprimată încă de vineri şi nu cred că este cineva care nu a înţeles. Domnul preşedinte Stănescu, înainte de Comitetul Executiv, a spus că între un prieten şi partid va alege partidul. Iar noi, la Comitetul Executiv, i-am dat împuternicire, mandat, toată lumea a votat pentru alegerea celei mai bune soluţii în favoarea partidului. Astăzi a venit şi soluţia şi normal că o susţinem”, a declarat Oprescu.

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, vineri, la Slatina, că prioritară este îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare şi nu luptele interne din partid, făcând un apel la unitate şi arătând că ar alege PSD în detrimentul oricărui coleg sau prieten. Ulterior, astăzi, el a transmis printr-un comunicat de presă că îşi asumă scrisoarea, semnată şi de Adrian Ţuţuianu şi Gabriela Firea, în care îi cere lui Liviu Dragnea să plece din fruntea social-democraţilor.

Articolul precedentJudețul Olt, promovat turistic printr-un proiect dedicat pescarilor
Articolul următorÎncepe colectarea deșeurilor din tot județul. Ultimul contract al proiectului de management al deșeurilor, semnat astăzi