Raportul preliminar remis de Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” anchetatorilor confirmă că fragmentele osoase găsite în pădurea de lângă Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă  între 15 şi 19 ani, potrivit unui comunicat remis, miercuri dimineaţă, de DIICOT.

Sursa citată arată că este vorba despre raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe, la data de 5 august 2019. în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal.

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27 iulie 2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, se arată în comunicatul citat.

Articolul precedentA luat foc groapa de gunoi de la ieșirea din Caracal spre Craiova
Articolul următorIese la pensie şi soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, urmând exemplul soţului. Legătura cu una dintre victimele lui Dincă