Comisarul şef Violeta Mirea, soţia fostului şef al Poliţiei Caracal Nicolae Mirea, a depus documentaţia pentru a ieşi la pensie, începând cu data de 19 august, urmând exemplul soţului ei.

Violeta Mirea era şeful Secţiei Poliţie Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe posturi de poliţie, printre care şi cel de la Dobrosloveni, localitatea de unde este Alexandra Măceşanu, care ar fi fost schestrată, violată şi ucisă de Gheorghe Dincă.

Potrivit unor surse, conducerea IPJ Olt va decide luni cine va prelua conducerea Secţiei Osica de Sus, după pensionarea comisarului şef Violeta Mirea.

Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, a fost demis pentru modul în care s-a acționat încă de la anunțarea dispariției Alexandrei Măceșanu.

Polițistul este și protagonistul unor afirmații incredibile. Acesta n-a luat în serios nicio secundă dispariția fetei de 15 ani.

Potrivit unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, când tatăl fetei a mers să declare dispariția s-a lovit de un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: „Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”.

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului.

Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: „Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”.

Apoi, chemat la declarații, tatăl a mai fost lovit cu o declarație halucinantă din partea unei oficialități, femeie fiind, nevasta lui Mirea, în sediul Poliției: „Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți… sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu… faceți valuri, veniți să ne agitați aici…”.

Articolul precedentRaportul medico-legal confirmă că oasele găsite în pădurea de lângă Caracal aparţin unei fete între 15 şi 19 ani
Articolul următorDecizie a Tribunalului Olt: Dincă rămâne în arest preventiv