Primăria Fărcaşele pregăteşte documentaţia pentru introducerea reţelei de gaze naturale în localitate.

Primarul comunei, Viorel Vladu, a declarat că primul pas este realizarea Planului Urbanistic General (PUG), documentaţie ce va fi realizată, în acest an. Edilul spune că lucrările de aducţiune nu sunt complicate deoarce conducta Drăgăneşti-Caracal trece pe raza localităţii.

„Demarăm realizarea PUG-ului, în acest an. Această documentaţie este necesară pentru un proiect de înfiinţare distribuţie gaze în localitatea noastră. E o utilitate cerută de cetăţeni şi pentru că avem şi conducta dintre Drăgăneşti şi Caracal ce traversează chiar pe teritoriul localităţii”, a explicat Viorel Vladu.

Primăria Fărcaşele vrea să acceseze fonduri nerambursabile pentru această investiţie, iar Fondul de Dezvoltare şi Investiţii (FDI), lansat de curând de Guvern, reprezintă o soluţie.

„Un avantaj pentru noi este şi faptul că avem o localitate compactă, nu sunt sate răzleţe. Facem mai întâi PUG-ul şi apoi vedem şi ce sursă de finanţare vom găsi. Dacă se va putea prin FDI, ar fi extraordinar”, a mai declarat primarul.

Articolul precedentPeste 7.000 de olteni și-au recuperat taxa auto. Când își primesc banii ceilalți solicitanți
Articolul următorO fabrică din Slatina îşi extinde producţia