Publicată de Dinca Marius pe Duminică, 19 August 2018

Reprezentanţii Companiei de Apă Olt au explicat, prin intermediul unui comunicat de presă, inundaţiile de duminică seara de pe strada Piteşti sunt datorate şi faptului că lucrările de racordare a unei noi reţele de preluare a apei pluviale nu sunt finalizate.

Potrivit comunicatului citat, în jurul orei 18.30, fără să existe vreo avertizare meteorologică, a început o ploaie torențială, înregistrându-se o cantitate de precipitații de aproximativ 13,4 litri pe metrul pătrat, în timp de 50 minute, iar în zonă s-a acumulat o cantitate mare de apă

„O parte din rețeaua de preluare a apelor pluviale, cuprinsă între sensul giratoriu și Alro Slatina nu era funcțională pentru că în acel moment se efectuau lucrări de racordare la rețeaua publică de canalizare. Echipa de intervenție a Companiei de Apă a ajuns la fața locului și a acționat pentru degajarea apei de pe carosabil. Circulația autoturismelor în zonă a fost restricționată în toată această perioadă”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanţii CAO au mai precizat că lucrările de racordare a rețelei noi de preluare a apei pluviale vor fi finalizate în perioada imediat următoare.

„Scopul acestei investiții a Companiei de Apă Olt pe strada Pitești din municipiul Slatina este tocmai evitarea unor astfel de probleme, în timpul ploilor torențiale când se înregistrează cantități mari de precipitații. Compania de Apă Olt îi asigură pe toți beneficiarii serviciilor   publice de alimentare cu apă și canalizare din județ că intervine rapid pentru remedierea problemelor. Compania de Apă Olt este parte a fiecărei comunități”, a mai preciazt sursa citată.

Articolul precedentSute de amenzi, în minivacanţa de Sfânta Maria. 27 de olteni au rămas fără permisul de conducere
Articolul următorAccident la ieșirea din Slatina spre Valea Mare. Un motociclist a ajuns la spital cu un picior rupt