27 de permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii din Olt, în minivacanţa de Sfânta Maria, şapte certificate de înmatriculare fiind retrase. Totodată, oamenii legii au aplicat peste 630 de amenzi.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 21 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 27 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

„În perioada 15 august – 19 august, au fost organizate 12 acțiuni, care au condus la constatarea a 75 infracțiuni și aplicarea a 639 sancțiuni contravenționale, în valoare de 148.841 lei. În cadrul acestor acțiuni au fost prinse în flagrant 10 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. De asemenea, au avut loc 559 intervenții ale polițiștilor, în urma apelării cetățenilor la 112”, se arată în comunicatul citat.

846  poliţişti olteni, dintre care 627 poliţişti de ordine publică și 125  polițişti rutieri, au acţionat în minivacanţa de Sfânta Maria.

 

Articolul precedentRepornește sistemul de irigații de la Fărcașele. 40.000 hectare ce culturi agricole vor avea acces la apă gratuită
Articolul următorReţeaua nefuncţională de preluare a apelor pluviale a provocat inundaţii pe strada Piteşti din Slatina (VIDEO)