Fostul viceprimar al comunei Milcov, în prezent consilier local PNL, Jane Militaru, liderul contrabandiştilor de ţigări săltaţi, joi, de poliţişti, în urma unor percheziţii, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul a încă două persoane, soţia lui Militaru şi o vânzătoare la magazinul familiei.

Jane Militaru este membru al organizației PNL Milcov, însă președintele PNL Liviu Voiculescu a anunţat că acesta își va pierde statutul de membru al partidului.

Nouă percheziții au fost desfășurate joi de polițiștii olteni, aproximativ 685.000 de țigarete fiind confiscate.

Perchezițiile au fost desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, din Slatina și Milcov.

Patru persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Articolul precedentContrabandistul de țigări prins la Slatina, fost viceprimar într-o localitate din Olt. Din ce partid face parte
Articolul următorAu donat zâmbete: Cu banii strânşi din donarea de sânge, pompierii olteni au dus într-o excursie 20 de copii instituţionalizaţi