Peste 50 de pompieri olteni s-au alăturat campaniei umanitare de ajutorare a persoanelor aflate în suferință, dar și copiilor aflați în grija Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt.

Cu ajutorul bonurilor valorice primite donarea de sânge pompierii au dus într-o excursie 20 de copii instituționalizați. Cei mici au putu vedea Zoo Târgovişte, Castelul Peleş şi Din Parc Râşnov.

„Așa ne-am gândit să îi răsplătim pe copiii care au avut rezultate bune pe parcursul anului școlar recent încheiat, dar și pe cei care, cu ajutorul specialiștilor din cadrul DGASPC Olt, s-au întors la școală și au reușit să treacă peste dramele suferite în familie. Colaborarea dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt s-a încheiat cu o excursie în care copiii au vizitat Zoo Târgoviște, Castelul Peleș și Dino Parc Râșnov”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

 

Articolul precedentReţinere în cazul fostului viceprimar din Milcov, consilier local PNL, prins cu ţigări de contrabandă
Articolul următorSperiați de pestă, mii de olteni au renunțat să mai crească porci în gospodării în ultimul an- Statistica veterinarilor