Cinci scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt vor asigura intervenția pe litoralul românesc, timp de două săptămâni, începând de astăzi.

Potrivit ISU Olt, plutonier adjutant Viorel-Sandu Barcan, plutonier adjutant Marius-Dumitru Mitrache, plutonier major Marius Adinel Costea, plutonier major Gabriel Pică și plutonier major Ionuț Tiberius Călin vor desfășura misiuni de patrulare cu ajutorul ambarcațiunilor cu motor și vor acționa pentru salvarea persoanelor aflate în pericol de înec.

În perioada în care nu se vor afla în posturile amplasate pe plajele din Eforie Nord și Mangalia, scafandrii olteni se vor pregăti alături de instructorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța și vor desfășura misiuni de scufundare în Marea Neagră.

„Misiunile de căutare-salvare în mediul acvatic, pe timpul detașării scafandrilor olteni pe litoral, vor fi asigurate de echipele de scafandri din județe limitrofe”, a precizat ISU Olt.

Articolul precedentPrimarul Slatinei, în inspecție la blocurile reabilitate recent. Ce nereguli a găsit
Articolul următorPrimarul Slatinei îi retrage lui Popa’s titlul de cetăţean de onoare al Slatinei. „Vă recomand să vă cereți scuze public!“