Cu investiții în amenajarea unor terenuri de tenis aflate în derulare, Primăria Slatina ia în calcul înființarea unei secții de tenis de câmp. Aceasta va funcționa în cadrul Clubului Sportiv Municipal, dacă se va constata că numărul copiilor și tinerilor care vor să practice acest sport este suficient de mare.

Clubul Sportiv Municipal Slatina ar putea avea o nouă secție, de tenis de câmp. Asta după ce autoritățile au decis să construiască șase terenuri de tenis, pentru a putea prelua fostul ștrand din cartierul Progresul. Sunt mulți slătineni care vor să joace tenis de câmp și chiar să organizeze competiții, dar nu au în oraș o suprafață de joc potrivită.

„Luăm în calcul să înființăm o secție de tenis de câmp la CSM Slatina. Vor fi trei terenuri acoperite și trei descoperite, unde toți iubitorii acestui sport pot să vină să joace, să se relaxeze, să se antreneze. Noi avem un singur teren de tenis care nu e pentru competiții, nu are o suprafață care poate fi utilizată de un jucător profesionist sau de un copil care încearcă să urmeze o carieră în tenis”, a spus Emil Moț, primarul Slatinei.

Edilul spune că așteaptă să vadă care va fi adresabilitatea pentru cele șase noi terenuri de tenis, pentru a stabili cu exactitate dacă se justifică înființarea secției de tenis de câmp. „Deocamdată analizăm. În funcție de cum vor merge lucrurile când avem terenurile gata, vedem câte cereri avem, cât de mulți le folosesc, atunci vom lua o decizie. Pentru că înființarea unei secții implică și costuri și ele trebuie să fie reflectate în realitate”, a explicat primarul.

Primăria investește în amenajarea celor șase terenuri de tenis în incinta Clubului Nautic după ce Ministerul Tineretului a pus această condiție în schimbul preluării fostei baze sportive „Dumitru Dobrescu”.

Articolul precedent„Fiecare copil merită o poveste”, proiect prin care peste 1.200 de preșcolari vor primi cărți
Articolul următorVal de cereri la Primăria Slatina pentru tichete sociale de Paşte