Trei persoane din Slatina, cu vârste cuprinse între 24 şi 59 de ani, sunt cercetate penal pentru faptul că aveau locuinţele conectate fraudulos la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

Neregulile au fost depistate de jandarmii olteni şi reprezentanţii societăţii de distribuţie a energiei electrice, în urma unui control desfăşurat miercuri.

„Jandarmii au legitimat persoanele în cauză şi au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt (faptă prevăzută şi sancţionată art. 228 C. Pen.)  şi a infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare (faptă prevăzută şi sancţionată art. 92 (2) din Legea 123 din 10 iulie 2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale”, se arată într-un comunicat remis de Jandarmeria Olt.

Articolul precedent16 angajaţi de la Ambulanţa Corabia au furat, timp de aproape trei ani, combustibil din autosanitare. Ce au găsit poliţiştii la percheziţii
Articolul următorInfrastructura secundară de irigații, reabilitată cu fonduri europene. Agricultorii, chemați la consultări