În 2019, slătinenii vor plăti aceleași impozite locale ca și anul acesta. Autoritățile au decis să păstreze aceste contribuții la nivelul minim admis de Codul Fiscal, mai ales că nivelul încasărilor a fost și anul acesta de peste 100%. Bonificațiile pentru cei care achită din timp impozitul integral se mențin și în 2019.

Impozitele locale rămân aceleași ca anul acesta și în 2019, anunță reprezentanții Direcției Generale Economice Slatina, la final de an. „Ca și în acest an, taxele și impozitele locale rămân la cota minimă admisă de Codul Fiscal și în 2019”, a spus Alin Calotă, directorul Direcției Economice Slatina.

Specialiștii instituției spun că au pus la punct sistemul informatic astfel încât să încaseze primele impozite din 2019 începând cu data de 7 ianuarie. „Încasarea va începe cu data de 7 ianuarie. Pe 3 și 4 vom încasa doar amenzi fără debit, iar după 7 vom putea încasa orice fel de taxe și impozite. Cei care achită integral până la sfârșitul primului semestru vor beneficia și de acea bonificație de 10%”,a  mai precizat directorul Direcției Economice.

Și în 2018 slătinenii și-au plătit la timp impozitele locale, încasările la bugetul local fiind de peste 107%.

 

Articolul precedent23% din Alro Slatina, cumpărat de proprietarii Dedeman. Cât a costat tranzacţia
Articolul următorFără porci, dar cu buzunarele pline. Sătenii din Rusănești își primesc astăzi banii pentru animalele ucise