Consiliul Judeţean Olt a depune un proiect de finanţare prin PNRR pentru achiziţionarea  unor echipamente destinate reducerii infecţiilor nosocomiale de la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că proiectul are o valaore de aproximativ şase milioane euro, TVA inclusă, finanţarea urmând să vină prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Printre obiective se numără achiziţionarea unei noi linii de sterilizare pentru toată aparatura spitalului.

„Este un proiect în valoare de aproximativ şase milioane de euro, cu TVA inclusă, un proiect pe care încercăm să-l depunem pe Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. În mare parte, aparatura care se va lua pe acest proiect prevede să fie ca aparatură pentru combaterea infecţiilor nosocomiale. Cu siguranţă, vrem să cumpărăm o nouă linie de sterilizare pentru toată aparatura din spital şi să facem un singur centru. Acum avem mai multe aparate, împărţite pe pavilioane”, a declarat Marius Oprescu.

Articolul precedentCaracatița care a distrus sportul rege, demascată. Jocurile controversatului Neluțu Varga. Ce implicare are Sorin Grindeanu? – Culisele Statului Paralel, ora 18
Articolul următorTIR încărcat cu porci, răsturnat în judeţul Olt (VIDEO)